Informatie-avond

Informatieavond speciaal aanbod voor leerlingen uit groep 8 en hun ouders/verzorgers

We hadden je/u zo graag verwelkomd op Pieter Zeeman, maar door de coronamaatregelen vinden veel van onze voorlichtingsactiviteiten online plaats. Gelukkig kunnen we er ook op die manier iets moois van maken. Daarom nodigen wij je/u graag uit voor de online informatieavond over het speciaal aanbod op dinsdag 24 november 2020. Deze avond is bedoeld voor leerlingen uit groep 8 en hun ouders/verzorgers.  
Iedereen die daarbij wil zijn, kan zich aanmelden voor de online informatieavond door op de knop ‘aanmelden’ te klikken en het aanmeldformulier in te vullen en te versturen. Een aantal dagen voor de informatieavond sturen wij via e-mail de links waarop je/u kunt klikken om bij de verschillende rondes te kunnen komen. Het programma start om 19.00 uur: je/u klikt dan op de link ’welkom’. Ondergetekende heet je/u dan van harte welkom.
Vervolgens kan op onderstaande tijdstippen op de links worden geklikt om bij het onderwerp te komen waar jij/u meer over wil weten.
 
Aanmelden

Programma
19.00 uur   welkom door de rector
19.10 uur   kunst & media
19.30 uur   Cambridge Engels
19.50 uur   programmeren
20.10 uur   Technasium – onderzoek & ontwerpen
20.30 uur   maatwerk: extra uitdaging voor leerlingen van pro t/m vwo en meer- en hoogbegaafden
20.50 uur   extra mogelijkheid tot vragen stellen

Docenten vertellen tijdens de online informatieavond over wat het aanbod inhoudt, voor wie het bestemd is en welke mogelijkheden het voor de toekomst biedt.
Van 20.50 uur tot 21.10 uur is er nog een extra mogelijkheid om vragen te stellen aan de docenten.

Ik hoop je/u 24 november online te mogen verwelkomen!

 

Met vriendelijke groet,

P.J. van der Gaag MA MME
rector

Pieter Zeeman - Speciaal aanbod