Informatie-avond

Informatieavond speciaal aanbod voor leerlingen uit groep 8 en hun ouders/verzorgers

We hadden je/u zo graag verwelkomd op het Pieter Zeeman Lyceum, maar door de coronamaatregelen vinden veel van onze voorlichtingsactiviteiten online plaats. Gelukkig kunnen we er ook op die manier iets moois van maken. Daarom nodigen wij je/u graag uit voor de online informatieavond over het speciaal aanbod op 8 december 2021. Deze avond is bedoeld voor leerlingen uit groep 8 en hun ouders/verzorgers.

Iedereen die daarbij wil zijn, kan zich via de knop hieronder aanmelden voor de online informatieavond. Een aantal dagen voor de informatieavond sturen wij via e-mail de links waarop je/u kunt klikken om bij de verschillende rondes te kunnen komen. Het programma start om 19.00 uur: je/u klikt dan op de link ’welkom’. Ondergetekende heet je/u dan van harte welkom. Vervolgens kan op onderstaande tijdstippen op de links worden geklikt om bij het onderwerp te komen waar jij/u meer over wil weten.

 

Programma

19.00 uur     welkom door de rector
19.10 uur     kunst & media
19.30 uur     programmeren
19.50 uur     Cambridge Engels
20.10 uur     Technasium – onderzoek & ontwerpen
20.30 uur     Maatwerk: extra uitdaging voor leerlingen van pro t/m vwo en meer- en hoogbegaafden
20.50 uur     extra mogelijkheid vragen te stellen aan de docenten

De docenten die deze vakken geven, vertellen tijdens de online informatieavond over wat het vak inhoudt, voor wie het bestemd is en welke mogelijkheden het vak voor de toekomst biedt. Van 20.50 uur tot 21.20 uur is er nog een extra mogelijkheid om vragen te stellen aan de docenten.

Ik hoop je/u 8 december online te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet,

P.J. van der Gaag MA MME
rector

Pieter Zeeman - Speciaal aanbod