Open Huis

Beste basisschoolleerling, 

Na de kerstvakantie zijn wij verhuisd naar ons splinternieuwe schoolgebouw, wij hebben veel zin om het aan jou te laten zien en het lijkt ons heel leuk om kennis met jou te maken. Helaas zijn de mogelijkheden hiervoor in verband met corona heel beperkt. Om jou toch alle informatie te kunnen geven over onze school en daarnaast ook kennis te laten maken met onze nieuwbouw, gaan we het volgende doen:

  • Op dinsdagavond 15 februari start om 19.00 uur de liveshow op en over onze school waarin we je kennis laten maken met ons en ons onderwijs.
     

Klik hier om naar de liveshow te gaan
 

  • In ons informatieboekje Open Huis is een heleboel informatie te vinden over onze afdelingen, vakken, ons speciaal aanbod en nog veel meer dingen die voor jou interessant zijn.
     

Klik hier voor het informatieboekje Open Huis
 

  • Op vrijdagmiddag en -avond 18 februari en zaterdag 19 februari is er voor leerlingen uit groep 8 de mogelijkheid in kleine groepjes een rondleiding door onze school te krijgen. Iedere leerling mag 1 ouder/verzorger meenemen. Hiervoor moet je jezelf wel aanmelden. We werken namelijk met tijdsloten zodat we het voor iedereen veilig kunnen organiseren. In verband met corona geldt deze uitnodiging alleen voor de leerlingen uit groep 8. 
     

Wegens de storm gaan de rondleidingen van vrijdag 18 februari niet door. Iedereen die is aangemeld wordt vandaag (18 februari) gebeld voor het verplaatsen van de afspraak.

De rondleidingen van zaterdag 19 februari gaan wel door.

Je kunt jezelf aanmelden door te bellen naar het volgende telefoonnummer: 06-26678191. Het telefoonnummer is bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 16.00 uur. Tijdens het telefoongesprek spreek je gelijk een dag en tijdslot af.

 

Heb je vragen? Mail gerust naar info@pieterzeemanlyceum.nl.
Wij wensen je alvast heel veel plezier en hopelijk tot ziens!


Met vriendelijke groet,

team Pieter Zeeman Lyceum

Open Huis 2022