Actuele informatie over het coronavirus

Op deze pagina deelt Pontes informatie over de ontwikkelingen en maatregelen die Pontes heeft genomen rondom het Coronavirus.
Voor medische informatie en voor de informatie vanuit de Rijksoverheid kunt u het beste de websites van de betreffende instanties volgen.

Sluiting school

Vanaf het begin van de avond proberen wij u een brief te sturen over de sluiting van de school en de gevolgen daarvan voor het onderwijs op Pieter Zeeman. Helaas is de server van Magister overbelast en zal de brief pas later bij u binnen komen. 

 

De betreffende brief kun u hier lezen: Link

Connexxion: Wijzigingen Zeeland

Vanaf juni gaan we weer vaker rijden. We verhogen de capaciteit, zodat mensen met een vitaal beroep of mensen die om een andere reden genoodzaakt zijn om te reizen, het OV kunnen blijven gebruiken. Plan je reis vooraf voor een actueel reisadvies en houd deze pagina in de gaten voor updates in provincie Zeeland. 

De chauffeur verkoopt tijdelijk geen kaartjes, koop nu vooraf je kaartje!

Meer informatie vind je hier: https://www.connexxion.nl/nl/nieuws/over-het-coronavirus/wijzigingen-zeeland

Overige informatie

* Op de website van het RIVM vindt u actuele en algemene informatie over het Coronavirus en vindt u veelgestelde vragen en antwoorden. https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19  Het publieksnummer van de RIVM is 0800-1351.

* De maatregelen van de Rijksoverheid zijn te vinden op http://www.rijksoverheid.nl<http://www.rijksoverheid.nl> ;

* Voor alle Pontes-scholen geldt dat alle groepsreizen in binnen- en buitenland die gepland zijn voor de periode tot en met de zomervakantie, zijn geannuleerd. Dit geldt dus nadrukkelijk ook voor die gebieden met een nu nog positief reisadvies.

Informatiebrief over annulering groepsreizen en excursies in verband met het Coronavirus.

Kom je gezellig een
keertje sfeer proeven?

Open dag

voor leerlingen en ouders/verzorgers
Meer informatie