Speciaal aanbod

Uw zoon/dochter zit in groep 7 of 8 van het basisonderwijs en oriënteert zich wellicht al op het voortgezet onderwijs. Om u en uw zoon/dochter de gelegenheid te geven kennis te maken met de inhoudelijke kant van het onderwijs op Pieter Zeeman, nodigen wij u van harte uit voor onze informatieavond waarop het speciaal aanbod nader wordt toegelicht.

 

De avond

De informatieavond start op dinsdag 9 oktober om 19.00 uur met een inloop met koffie en thee. Om 19.20 uur wordt u kort voorzien van informatie door ondergetekende, vervolgens beginnen de eerste voorlichtingsrondes om 19.30 uur.

U kunt kiezen uit de volgende voorlichtingsrondes:

19.30 – 20.00 uur Kunst & Media of Technasium

20.05 – 20.25 uur Cambridge Engels of Spaans

20.30 – 21.00 uur Kunst & Media of Technasium

21.05 – 21.25 uur Cambridge Engels of Spaans

Tijdens de voorlichtingsrondes zullen de docenten die bovenstaande vakken verzorgen meer informatie geven over wat het vak inhoudt, voor wie het bestemd is en welke mogelijkheden het vak voor de toekomst biedt. U mag zelf bepalen welke voorlichting(en) u bezoekt, u kunt ze allemaal bezoeken of slechts een aantal.

Op dinsdag 6 november aanstaande organiseren wij een tweede voorlichtingsavond waarop wij de mogelijke onderwijsroutes op Pieter Zeeman nader zullen toelichten. Bovendien is er op die avond gelegenheid tot ’speeddaten’ met leerlingen van onze school. U ontvangt binnenkort meer informatie over deze voorlichtingsavond.

Daarnaast kan uw zoon/dochter zich uiteraard nog inschrijven voor één van de komende Pieter Zeeman Experience-blokken om alvast kennis te maken met Pieter Zeeman in de praktijk.

Ik hoop u te mogen begroeten op 9 oktober aanstaande!

Met vriendelijke groet,

P.J. van der Gaag MA MME

rector

Kom je gezellig een
keertje sfeer proeven?

Open dag

voor leerlingen en ouders/verzorgers
Meer informatie