Produceren, Installeren & Energie

Vind jij robots en moderne techniek helemaal te gek en heb je handen die iets kunnen maken? Kom dan eens kijken bij Produceren, Installeren & Energie. Hier ga je aan de slag met techniek, computers en machines. 

Produceren, Installeren & Energie leer je op het vmbo

Voor de hele afdeling Produceren, Installeren & Energie geldt dat veiligheid voorop staat. Daarom hechten we sterk aan het dragen van beschermende kleding en gehoorbescherming of veiligheidsbrillen wanneer er aan de machines gewerkt wordt. De leerlingen hebben allemaal hun eigen werkbroek en dragen daarboven hun polo-shirt met korte of lange mouwen in duidelijk herkenbare kleur.

De methode waar we mee werken is Techniek op maat. Hierin werkt de leerling zo zelfstandig mogelijk en wordt aan de hand van duidelijke instructies en kleine stapjes verder geholpen. De afdeling is één grote overzichtelijke ruimte en zijn er altijd minimaal twee docenten aanwezig.

Stage

Verschillende stages

Naast de uren die de leerlingen op school doorbrengen, zullen zij ook stage lopen bij een bedrijf wat aansluit bij hun interesse. Het zoeken van een bedrijf, het solliciteren en schrijven van een brief doet de leerling allemaal zelf. In het derde leerjaar zal dat een zogenaamde snuffelstage van twee weken zijn, en in het vierde leerjaar gaat de leerling elke dinsdag van de week naar een bedrijf. Dit heet de lintstage. Tijdens de stage houdt de leerling een dagverslag bij en na afloop maakt hij/zij een stageverslag en houdt voor de rest van de groep een presentatie.

Iets voor jou?

Heb je interesse in het profiel Produceren, Installeren & Energie en wil je hier meer informatie over? Kom dan naar de speciale informatiedagen en ontdek of dit profiel iets voor jou is!

Kom je gezellig een
keertje sfeer proeven?

Infoavond

: Info-avond speciaal aanbod van 19.00 (inloop) tot ong. 21.30 uur
: Voorlichtingsavond pro/vmbo/mavo/havo/vwo van 19.00 (inloop) tot ong. 21.30 uur

Open dag

voor leerlingen en ouders/verzorgers

Experience woensdagmiddagen (sept. t/m febr.)

van 14.30 tot 16.15 uur
van 14.30 tot 16.15 uur
van 14.30 tot 16.15 uur
Meer informatie